De Filmhallen, klant van de maand!

Wij zijn trots op onze klanten en dat laten we graag zien.

Joris
Geplaatst door: Joris
Datum: dinsdag 31-01-2017

De Filmhallen

De Filmhallen is een nieuwe bioscoop in een historisch gebouw in Amsterdam West; de oude tramremise. Ze bieden een breed programma zoals de betere Hollywood films alsmede kleine arthouse producties die ze ook graag uitgebreid de ruimte bieden.

"We hopen ergens deze maand de miljoenste bezoeker te ontvangen."

Julien: "Wij zijn de enige bioscoop van dit formaat (9 zalen met een capaciteit van ruim 700 stoelen) die de Cinevillepas accepteert. De filmbeleving staat bij ons voorop. Zo hebben we ruime, comfortabele stoelen met veel benenruimte. Ook hebben we de Parisienzaal met originele interieur van het bekende Cinema Parisien."


Hoe onderscheid De Filmhallen zich ten opzichte van andere bioscopen?

Door het formaat van de zalen en de uitgebreide programmering is De Filmhallen een toegankelijke bioscoop en daarmee de ideale plek voor mensen om kennis te maken met de wereld van film. Het is ons doel om een divers publiek te trekken en ergens deze maand hopen we de miljoenste bezoeker te ontvangen.
Net als vorig jaar waren wij het toneel van het Parool Film Fest. Wij hopen dit jaar weer tot een groot succes te maken. Daarnaast streamen we bijvoorbeeld LIVE voorstellingen van The Royal Opera House in Londen. Daarmee bieden we de mogelijkheid om voor een schappelijke prijs een internationaal topgezelschap te bezichtigen.

Spandoeken Filmhallen

Hoe ervaren jullie de samenwerking met Drukbedrijf.nl?

Als publiciteitsmedewerker ben ik verantwoordelijk voor de publiciteit en voor de marketing van De Filmhallen. Daarbij draag ik onder andere de verantwoordelijkheid voor de inzet van promotiemateriaal. Dat moet dus altijd perfect in orde zijn. Daarbij komt Drukbedrijf.nl om de hoek kijken. De samenwerking is altijd erg fijn. Onze geveldoeken met de filmtitels die we draaien, komen bijvoorbeeld bij hun vandaan. Hun aanbod is erg divers. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook onze strippenkaarten gedrukt op plastic pasjes. Ze leveren snel, denken mee en gebruiken kwalitatief hoogstaand materiaal.

Ingang Filmhallen