De Nederlandse Kampeerautoclub, Klant van de Maand!

We zijn trots op onze klanten en dat laten we graag zien!

Joris
Geplaatst door: Joris
Datum: maandag 18-09-2017

De Nederlandse Kampeerautoclub is de grootste camperclub van Europa. Met een professioneel team van ruim 50 medewerkers en bijna 250 vrijwilligers zorgen ze voor inspiratie, expertise en belangenbehartiging voor camperaars. We spraken met Loyalty- & Accountmanager Paula de Bruin.

“De NKC is hét consumentenplatform van en voor de camperliefhebber en informeert, inspireert en maakt interactie tussen hen mogelijk. Het doel is het verzorgen van onbezorgd camperplezier! De NKC fungeert als tussenpersoon voor de NKC-Camperverzekering en organiseert reizen en evenementen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar de ideale overnachtingsplaats, beheren we websites & apps en brengen we ons eigen magazine uit".

NKC

Bieden jullie nog leuke extra's voor jullie leden?

Sinds kort zijn we gestart met een loyaliteitsprogramma waarmee we onze leden relevante voordelen kunnen aanbieden. Met een onderscheid in brons, zilver en goud geldt natuurlijk hoe langer je lid bent hoe meer voordeel je krijgt.

Ook zijn we dit jaar begonnen met het vullen van de NKC-bedrijvengids. Hierin worden alle camperbedrijven verzamelt die consumenten dan weer kunnen beoordelen. Daar komen vaak interessante dingen uit.

Waarbij is Drukbedrijf jullie zoal van dienst?

Wij bestellen verschillende producten bij drukbedrijf. Het zijn vaak ad hoc zaken die snel geleverd moeten worden. Daarbij gaat het voornamelijk om promotiemateriaal zoals roll up banners, spandoeken en ansichtkaarten die worden ingezet op beurzen en evenementen. Ook onze folders en reisdagboeken bestellen we bij Drukbedrijf.

Bovendien wordt er nu hard gewerkt aan een leuke samenwerking waarbij onze leden bijzondere fotoproducten kunnen bestellen tegen een actietarief speciaal voor de NKC.

NKC Trailer

Waarbij helpt Drukbedrijf jullie nog meer?

Het is prettig om zelf te kunnen bepalen hoe snel je je product geleverd wilt hebben. Heeft het geen spoed? Dan betaal je wat minder. Ik kies zelf altijd voor een standaard levering, dat is voor mij snel genoeg.

Ook vind ik het prettig als er iemand even mee kijkt. Dat gebeurt ook altijd bij Drukbedrijf. Erg prettig want je verwacht natuurlijk een mooi eindresultaat!