Klantcase: Dikke lul 3 bier!

Ontdek onze bijdrage aan Uiltje's nieuwste bierpakket.

Wytze
Geplaatst door: Wytze
Datum: woensdag 03-01-2024

Bij Drukbedrijf zijn we niet vies van een biertje. Daarom werden we ook heel enthousiast toen Uiltje Brewing ons benaderde om mee te denken over het verpakken van hun nieuwste actie:'3*Dikke lul 3 bier + shirt'.

Uiltje Brewing ken je misschien wel van de 'F*ck De Kerstboom Staat In De Fik' of de 'Bird of Prey' speciaalbiertjes. Naast de heerlijke smaak onderscheid Uiltje zich vooral door hun vermakelijke blikjes en verpakkingen. Deze kunstwerken staan vol met ludieke illustraties en teksten.

Uiltje is een goede bekende bij ons. Zo hebben we in het verleden al een aantal leuke items voor ze mogen bedrukken. Denk aan hun kenmerkende bierverpakkingen maar ook canvas tassen, zonnebrillen en zelfs een jeu de boules set.

 

3*Dikke lul 3 bier + shirt

Voor een bierpakket van hun Indian Pale biertje genaamd 'Dikke Lul 3 Bier' bedacht Uiltje een uniek pakket. Het pakket, verpakt in een herkenbare bierverpakking, bevat niet alleen 3 heerlijke biertjes. Daarnaast zit er een bijpassend t-shirt bij met de tekst 'Dikke Lul 3 Bier'. De bedrukte bierverpakking en het bijpassend t-shirt hebben wij mogen drukken. Het resultaat zie je hierboven.  

Ook custom items bedrukken?

Ben je zelf op zoek naar een custom verpakking, bedrukte t-shirts, of andere gepersonaliseerde artikelen voor jouw merk? Uiteraard helpen wij je graag! Neem contact met ons op via een offerte en kijk samen met onze printprofessionals naar de mogelijkheden!

Wil je jouw drukwerk of unieke case ook op onze blog en socials laten zien? Stuur een mailtje naar info@drukbedrijf.nl en wij nemen contact met je op.