Bootje varen? Voorzie je boot van het juiste drukwerk!

Met behulp van deze tips kleed je een (party)boot aan

Geplaatst door:
Datum: dinsdag 17-08-2021

Een kale boot kun je naar wens aankleden met allerlei drukwerk. Een boot van de zaak kleed je weer anders aan dan boten voor feesten en evenementen. Boot reclame is zowel effectief als je boot aan de kade ligt als wanneer je gaat varen.

Met welke boot reclame je allemaal de aandacht trekt lees je in dit blog. Of je nu een partyboot gaat aankleden of je eigen plezierbootje, je kunt alle kanten op met drukwerk met een eigen ontwerp!

boot stickers

Bootstickers maken

Een eenvoudige manier om bootreclame te maken is met bootstickers. Denk aan logo of bootnaam stickers. Je kunt stickers op maat bestellen, zodat je zelf kunt bepalen welke maat en vorm je nodig hebt. Let bij het bestellen van bootstickers goed op de kwaliteit van de sticker. Het materiaal moet waterdicht en weersbestendig zijn. Hiervoor kun je uit verschillende folies kiezen. Het ene materiaal gaat wat langer mee dan het andere. Voor het formaat van de sticker geldt heel simpel: meten = weten! Tip: knip een mal uit papier zodat je kunt kijken hoe het formaat staat. Zo voorkom je dat je een verkeerd formaat bestelt.

bootbelettering

Boot registratienummer bedrukken

Op sommige boten ben je verplicht om het registratienummer op de zijkant van de boot te vermelden. Hiervoor kun je boot belettering gebruiken. Dit is ook geschikt als bedrijfsnaam of bootnaam sticker. Het verschil tussen gewone stickers en belettering is dat belettering uit meerdere losse stickers bestaat.

Bootvlaggen met eigen ontwerp

Boot aankleding is niet compleet zonder vlag. Denk hierbij eens out of the box en bestel in plaats van een standaard Nederlandse vlag eens een vlag met eigen ontwerp. Dit kan bijvoorbeeld een vlag met logo, leuke print of de naam van je boot zijn! Je kunt kiezen uit drie formaten bootvlaggen die bedrukt worden op 115 grams longlife materiaal. Ga direct naar bootvlaggen bestellen.

Sfeervolle bootkussens

Bootkussens zorgen er niet alleen voor dat je lekker zit, ze zijn ook erg stijlvol! Hoe leuk is het om bootkussens te bedrukken met een eigen ontwerp of tekst? Kies voor outdoor materiaal, zodat ze ook tegen een spatje water kunnen. Kussens met eigen opdruk bestel je in zes verschillende formaten.

boot spandoek

Spandoeken aan de boeg

Met spandoeken aan de boeg verander je een boot in een drijvend reclamebord. Dit is ideaal tijdens evenementen, zoals de botenparade van Pride Amsterdam. Spandoeken hebben een groot oppervlakte om te bedrukken, waardoor jouw merk of organisatie niet te missen is. Spandoeken zijn stevig doch licht en gemakkelijk op te hangen. 

Denk je nu tof, ik wil dit ook? Maar heb je hulp nodig met je ontwerp? Onze grafische designers helpen je graag!