Ontdek onze zomerse relatiegeschenken!

Leuke en handige giveaways voor je personeel en relaties.

Jordy
Geplaatst door: Jordy
Datum: vrijdag 16-06-2023

Hoe leuk is het als je jouw collega’s en relaties op vakantie kunt sturen met een leuke attentie. Helemaal gepersonaliseerd met jouw eigen ontwerp of logo. Een kleine attentie die van onschatbare waarde kan zijn. Naarmate de zomervakantie dichterbij komt kweek je alvast een positief gevoel met een persoonlijke giveaway! Daarnaast is het ook een blijvende herinnering die bij normaal gebruik langer mee gaat dan één zomer. Dus ga jij ook voor een positieve start van deze zomer?

Relatiegeschenken zomer

De meest voor de hand liggende zomerse relatiegeschenken kennen we waarschijnlijk allemaal wel, denk aan zonnebrillen, frisbees en powerbanks. Maar er zijn nog zoveel leuke producten waar je als bedrijf, organisatie of vereniging veel meer mee kunt doen. Zo zijn wij fan van bedrukte luchtbedden! Vergeet dan natuurlijk niet om aan iedereen een foto te vragen waar zij lekker aan het dobberen zijn met het gepersonaliseerde luchtbed. Ook super leuk om een groepsfoto te maken voor bedrijven die op ‘workation’ zijn. Van alle beelden kun je een mooie compilatie maken om te delen op social media of in een nieuwsbrief bijvoorbeeld. Ook nog leuk voor je online volgers!

Luchtbedden bedrukken

Wil je dat jouw personeel of zakelijke relaties zonder zorgen naar het strand kan? Dan kun je bij ons het hele zomerpakket samenstellen voor een echte stranddag. Zo kun je bij ons tote bags en handdoeken bedrukken, maar kunnen we ook zonnebrand bedrukken! Deze biedt met factor 30 een uitstekende bescherming tegen de zon en bieden wij aan in twee handzame formaten van 20ml of 50 ml waardoor het ook makkelijk in je handbagage past.

Daarnaast hebben wij ook koeltassen aan ons assortiment toegevoegd! De koeltassen zijn erg handig om te gebruiken bij evenementen, maar je kunt deze natuurlijk ook gewoon cadeau doen. Wij als typische Nederlanders trekken er graag op uit voor een dagje weg, een ritje op de fiets of een picknick in het bos. Laat daarom koeltassen bedrukken met logo! Zo fungeren jouw relaties indirect als ‘wandelende’ reclame.

Actieve en zomerse relatiegeschenken

Zijn jouw collega’s sportief of competitief? Denk dan eens aan de volgende actieve zomerproducten;

  • Beachball setje: één van de meest gespeelde spellen op het strand, beachball. Plezier gegarandeerd met een bedrukte beachball set. Play time!
  • Golfballen: wij bieden verschillende soorten golfballen in diverse kleuren. Je kunt ook kiezen voor een zelf ontworpen doosje. Laat nu ook golfballen bedrukken met logo.
  • Speelkaarten: Hoe leuk is het om je ‘eigen’ speelkaarten set te hebben. Zowel kinderen als volwassenen spelen graag vele kaartspellen in de zomer en op vakantie. Wij bieden ook de speelkaarten set aan met dobbelstenen. Garantie voor uren speelplezier.

Als iedereen klaar is met sporten of is uitgespeeld dan is het tijd voor verkoeling. Zo kun je ook bij ons terecht voor diverse bidons en drinkflessen. Deze kun je geheel naar eigen wens bedrukken. Dit is ook leuk voor (sponsors van) sportverenigingen!

Ga je (nog) niet op vakantie? Denk er dan aan om een persoonlijke kaart te sturen naar je personeel en relaties om hen een fijn zomerreces te wensen. Dit is relatief goedkoop en zo laat jij toch een positieve indruk achter deze zomer!

Uiteindelijk kun je het dus zo gek maken als jezelf wilt met zomerse relatiegeschenken. De snelste manier is om het via onze website te bestellen. Heb je een bepaald budget in gedachten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet om een offerte aan te vragen dan proberen we je zo snel mogelijk een passend advies te geven inclusief prijsindicatie. Wij wensen je alvast een fijne zomer!

Ansichtkaart drukken