Etiketten op rol met bedrukking

Voor je producten of verpakkingen bestel je natuurlijk je eigen etiketten op rol met logo

Joris
Geplaatst door: Joris
Datum: maandag 30-09-2019

Of je nou een internationaal bedrijf runt of een kleine retailer bent, elk bedrijf kan niet zonder etiketten. Het product is zo veelzijdig dat je het voor van alles kunt gebruiken. Om je een idee te geven van die veelzijdigheid, zetten we hierbij een paar voorbeelden op een rij.


Gebruik etiketten op rol met logo om je product er uit te laten springen.

Verkoop jij je eigen product? Dan wil je daar natuurlijk je logo op laten zien. Etiketten zijn de ideale uitkomst als je producten hebt die in kleine series worden geproduceerd of waarvan de inhoud nog wel eens kan wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan speciaal gebrouwen biertjes, verpakkingen van exclusieve uitgaves of eenmalige series van een bepaald product. De prijs van etiketten op rol is heel laag waardoor iedereen heel gemakkelijk kan instappen. Bovendien kun je eenvoudig meerdere ontwerpen van een etiket in 1 keer produceren. Zo kun je bijvoorbeeld hetzelfde formaat anders opmaken zodat je direct meerde producten kunt meenemen.

Gebruik je etiket op rol als logo voor op verpakkingen

Het produceren van dozen met je eigen logo kan een dure aangelegenheid zijn. Je hebt meestal te maken met een hoge oplage als minimale afname (MOQ). Daarnaast is het wisselen van een ontwerp niet altijd mogelijk. Vooral als je niet heel veel pakketten stuurt, is dit niet heel aantrekkelijk. Met etiketten heb je de perfecte uitkomst. Je kunt ze gebruiken om dozen dicht te plakken. Als een soort zegel dus. zo weet je klant dat deze nog ongeopend is bij aankomst. Ook kun je ze plakken als log op een pakket. Plak het bijvoorbeeld op de bovenkant van de doos zodat je logo direct in beeld is. Je klant zal direct weten van wie de doos afkomstig is.

Genummerde etiketten

De etiketten kunnen heel eenvoudig worden voorzien van een unieke bedrukking zoals nummers en barcodes. Zo heeft elk etiket op de rol zijn eigen, unieke bedrukking. Gebruik je bijvoorbeeld unieke barcodes voor verse productverpakkingen? Dan kunnen wij die barcodes heel eenvoudig per label personaliseren. 

Kies het juiste materiaal

De etiketten op rol kunnen we produceren op 5 verschillende materiaalsoorten. Elke soort heeft zijn eigen unieke kenmerk. Gebruik bijvoorbeeld zilverfolie om een mooie, metallic glans in je etiket terug laten komen. Met een transparante folie kun je op transparante verpakkingen (glazen flessen, plastic flesjes etc) heel subtiel je logo plaatsen. Maak gebruik van witprint voor een dekkende onderlaag. 
Gebruik laminaat voor extra bescherming van je print. Door de juiste keuzes te maken, kun je het etiket helemaal naar eigen wens laten maken. Zo weet je zeker dat het altijd perfect aansluit bij je product.