Gooi je zaak, winkel en kantoor maar open!

Met onze 1.5 meter afstand producten zijn jouw klanten en personeel helemaal safe!

Rutger
Geplaatst door: Rutger
Datum: woensdag 06-05-2020

Je hebt het vast en zeker al gemerkt, de straten beginnen weer een beetje vol te stromen, je ziet mensen haastig slalommen om op gepaste wijze langs elkaar te komen en in lange rijen buiten voor winkels en supermarkten staan. We beginnen na zeven weken in spanning en tot vervelens toe thuiszitten ons “gewone leventje” eindelijk weer op te pakken.

En blij toe! Onze economie heeft in korte tijd een giga klap gekregen en die moeten we met z’n allen snel weer op gang helpen. Uiteraard met gepaste maatregelen! Zo mag je bij supermarkten enkel naar binnen met een winkelwagentje en zie je overal vloerstickers, banners en plexiglas spatschermen. Bij de kleinere winkels krijg je een flyer met nummer en spelregels mee zodat ze weten hoeveel mensen er binnen zijn en wordt er inmiddels weer op kantoor gewerkt met de nodige scheidingswanden tussen bureaus en communicatie op de vloer en aan het plafond. Daarnaast mogen we ook eindelijk weer bij het grootste warenhuis van Nederland naar binnen waar ze de hele winkel “1.5-meter-afstand-proof” hebben gemaakt. Veiligheidshesjesbewegwijzering en houd-afstand-tape. Er wordt goed gedacht aan de veiligheid en business begint weer op gang te komen!

Bij Drukbedrijf hebben we inmiddels zoveel vraag naar producten gekregen die bijdragen aan de veiligheid van personeel, klanten en bezoekers dat we de meest bestelde corona drukwerk producten beschikbaar hebben gesteld in onze webshop. Eenvoudig kant-en-klaar te bestellen of te voorzien van eigen ontwerp! En niet 10 dagen wachten tot je het in huis hebt. Nee, je hebt je bestelling gewoon deze week in huis zodat je snel en “veilig” aan de slag kunt met je business.

Ook voor speciale verzoeken en creatieve ideeën staan onze "Drukbedrijvers" voor je klaar. Aarzel niet om even tussen onze 1.5-meter-proof producten te kijken, bij ons langs te komen of even te bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Succes, “BE SAFE” en hopelijk tot snel!