Hoge kwaliteit foto’s afdrukken dankzij unieke samenwerking met Fujifilm

Bedruk de mooiste foto's op verschillende materialen!

Jordy
Geplaatst door: Jordy
Datum: dinsdag 15-08-2023

Leuk nieuws! Dankzij onze unieke samenwerking met Fujifilm kunnen wij nu een nog hogere kwaliteit fotoproducten leveren voor de zakelijke markt. Fujifilm is natuurlijk al jaren een vertrouwd gezicht in de foto-industrie, dus wij zijn blij dat we ons nu samen kunnen richten op beste kwaliteit fotoproducten voor onze klanten!

Wij durven wel te zeggen dat ongeacht welk Fujifilm fotoproduct je ook kiest, het de sfeer ongetwijfeld zal beïnvloeden. Dus laat nu de beste kwaliteit foto’s afdrukken op het gewenste materiaal! Of je nou die unieke teamfoto, de mooiste sfeerfoto van jouw product of als fotoprofessional een unieke serie foto’s tentoonstelt; bij ons ben je aan het juiste adres!

De volgende Fujifilm fotoproducten hebben we dan ook direct op onze website aangepast;

We hebben de foto poster nieuw toegevoegd! Zo kun je elke gewenste foto op poster papier afdrukken met professionele Fujifilm kwaliteit. Je kunt kiezen om jouw foto op het  posterpapier te laten printen, maar kun je het geheel compleet maken met een sierlijke omlijsting of posterhanger. Een leuk cadeau voor de aanstaande jarige collega of jubilaris, maar natuurlijk ook een persoonlijke toevoeging aan de muur op jouw werkplek.

Wil jij ook professionele foto’s afdrukken op één van deze materialen, maar twijfel je nog of staat de gewenste samenstelling er niet bij? Vraag dan een offerte aan en neem contact met ons op. We adviseren je graag!