Verschillende visitekaartjes ter inspiratie!

Maak indruk op je potentiële klant met unieke en bijzondere visitekaartjes.

Joris
Geplaatst door: Joris
Datum: maandag 29-01-2024

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan, dat betekent dat de meeste mensen een nieuwe voorraad visitekaartjes bestellen. Omdat er zoveel mogelijk is verzamelden wij een aantal visitekaartjes van 'bekende Nederlanders'. Laat je inspireren met bijzondere en unieke visitekaartjes!

Groeipapier visitekaartjes

Maak een bewuste keuze met een visitekaartje op duurzaam groeipapier! De groeipapier visitekaartjes zijn volledig biologisch afbreekbaar en er groeien na verloop van tijd bloemetjes uit als het kaartje in de grond gepot wordt. Je kunt deze visitekaartjes enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukken dus ruimte genoeg voor jouw belangrijkste gegevens. Standaard worden deze zaadjes voorzien van een bloemenmix, andere zaadjes gaan in hogere oplage en op aanvraag. 

Offset wit visitekaartjes

Ongetwijfeld hoort dit stel bij de revelaties van het afgelopen televisie jaar! Daar konden we dus eigenlijk niet omheen. Een vrolijk offset wit visitekaartje waar nog op geschreven kan worden ook. Je hebt de keuze uit verschillende formaten, het is mogelijk om voor een beschermende afwerking te kiezen. Maar in dat geval kun je er niet meer op schrijven! 

Visitekaartjes met goudfolie

Een visitekaartje met goudfolie is mogelijk op wit papier, maar komt ook erg goed naar voren op zwart karton papier. Door op je visitekaartje een gouden folie toe te passen zorg je voor een luxere uitstraling. Dit is het mooiste door een deel van je ontwerp te voorzien van een gouden folie, zoals je bedrijfsnaam bijvoorbeeld. Als eerste bedrukken we jouw visitekaartje, vervolgens wordt de folie er echt overheen bedrukt als een soort extra drukkleur. Je zult zien dat het goud glimt wanneer je deze vanuit verschillende hoeken bekijkt! 

Speciaal visitekaartjes op zilverkarton

Opvallen kan ook met een visitekaartje op zilverkarton! Het zilverkarton heeft een fijne glinstering in het papier en is tot in de kern zilver zodat er geen witte randen ontstaan na het snijden. De glinstering zal extra opvallen wanneer je het visitekaartje vanuit verschillende perspectieven bekijkt. Wanneer je zelf aan de slag wilt met het zilverkarton papier is het raadzaam om stevige fonts en donkere kleuren te gebruiken voor het maximale effect! Deze komen namelijk extra goed naar voren.

Soft touch laminaat visitekaartjes

Met soft touch laminaat zorg je voor een extra beschermende laag van je visitekaartje. Dit maakt het kaartje moeilijker te scheuren, maar zorgt het ook voor een zijdezacht visitekaartje. Het visitekaartje heeft een matte en strakke uitstraling. Je kunt deze afwerking kiezen bij luxe visitekaartjes maar is het ook toepasbaar op de goedkope visitekaartjes

Visitekaartjes met foliedruk hologram

Wil je meer glitter and glamour dan kun je kiezen voor een visitekaartje met foliedruk hologram. Met de foliedruk hologram zorg je ervoor dat je bepaalde delen extra kunt laten shinen! Op basis van de lichtinval zul je het effect duidelijk terugzien.

Hopelijk heb je genoeg inspiratie op kunnen doen. Dus wil je zelf aan de slag gaan met het toepassen van foliedruk op jouw ontwerp? Bekijk dan ons handige filmpje hoe je foliedruk kunt toepassen. 

Zo zie je dat er veel mogelijk is met visitekaartjes. De keuze voor het papier en de afwerking is daarom erg belangrijk! Bedenk daarom goed wat je doel is. Je kunt met spoed visitekaartjes bestellen, maar dan zijn er vanwege productietechnische redenen minder papiersoorten en afwerkingen mogelijk. Heb je langer de tijd, dan kun je echt een onderscheidend visitekaartje maken. Onze designers kunnen je altijd helpen bij het ontwerp, vraag hier een offerte voor aan.