De 7 leukste zomer relatiegeschenken

Zet je bedrijf ook tijdens de vakantieperiode in het zonnetje!

Geplaatst door:
Datum: donderdag 09-07-2020

Yes, het is zomer! Het blijft weer langer licht en de natuur staat volop in bloei. Ook is het de warmste tijd van het jaar en viert iedereen zomervakantie. Kortom, een ideaal moment om je waardering uit te spreken naar je zakenrelaties of personeel te bedanken voor hun inzet. Je kunt zomer relatiegeschenken natuurlijk ook gebruiken om je relaties een fijne zomervakantie te wensen.

Wij hebben een selectie gemaakt van 7 leuke zomer relatiegeschenken waarmee je jouw bedrijf en collega’s in het zonnetje zet!

1. Zonnebrillen


zomer relatiegeschenken

Met een zonnebril als relatiegeschenk zit je in de zomer altijd goed. Een zonnebril beschermt je niet alleen tegen de felle zon, het is ook een accessoire waarmee je hip voor de dag komt. Gebruik de pootjes om er een logo of tekst op te bedrukken en verras je relaties! Je kunt de zonnebrillen natuurlijk ook weggeven op grote outdoor evenementen. Zo komen er heel veel mensen tegelijk in aanraking met jouw merk of bedrijf.

2. Waaiers


zomer relatiegeschenken

Een waaier is een perfect relatiegeschenk voor de steeds vaker voorkomende tropische dagen. Het zorgt voor verkoeling en ziet er ook nog eens elegant uit. Voorzie de waaier van logo zodat je jouw merk, product of dienst promoot met behulp van deze verfrissende giveaway.

3. Slippers


zomer relatiegeschenken

Slippers kunnen in dit lijstje met leuke zomer relatiegeschenken natuurlijk niet ontbreken. Ook jouw voeten hebben op warme dagen zonlicht en frisse lucht nodig. Strandslippers zijn ideaal om te dragen naar het strand of zwembad. Bedruk ze met een logo zodat jouw merk ook hier subtiel voorbijkomt.

4. Beachball sets


zomer relatiegeschenken

Ben je gek op spelletjes? Strand tennis is het ultieme zomerspel waarmee plezier gegarandeerd is. Leuk om een balletje mee te slaan aan zee of op het strand. De batjes kunnen met logo bedrukt worden zodat het niet alleen een strandspelletje is, maar ook een promotiemiddel.

5. Strandballen


zomer relatiegeschenken

Zoek je zomer relatiegeschenken waar jong en oud van kunnen genieten? Dan zijn strandballen de speelse give-away waar je naar op zoek bent. De opblaasbare strandbal is gemakkelijk mee te nemen naar het strand of het zwembad en zorgt voor veel waterpret. Geef ze weg aan je personeel, zodat ze tijdens hun vakantie ongemerkt promotie kunnen maken voor het bedrijf. 

6. Frisbees


zomer relatiegeschenken

Tijdloos en lekker actief, dat zijn frisbees. Een frisbee is supermakkelijk om mee te nemen naar het park of het strand en heeft vaak een vrolijke kleur. Bedruk de frisbees met jouw logo zodat deze in het park door de lucht zweeft. 

7. Zonnebrand set


zomer relatiegeschenken

Van alle leuke zomer relatiegeschenken is de zonnebrand set het meest handige geschenk. Met behulp van de zonnebrand set met diverse zonbescherming producten, ben je altijd goed voorbereid op een zonovergoten dag. Deze set kun je van een logo voorzien, waardoor het een relevant en bruikbaar relatiegeschenk wordt.

Wil jij ook jouw bedrijf tijdens de vakantieperiode in het zonnetje zetten? Neem dan een kijkje tussen alle zomer relatiegeschenken.