Loetje, Klant van de Maand!

Wij zijn trots op onze klanten en dat laten we graag zien!

Geplaatst door:
Datum: maandag 26-03-2018

Loetje staat al ruim 40 jaar bekend om de lekkerste biefstuk. Gestart als Café Loetje, een buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid, maar inmiddels flink uitgebreid met verschillende restaurants door heel Nederland. De malse ossenhaasbiefstuk wordt standaard ‘medium rare’ gebakken en geserveerd in eigen jus. Maar natuurlijk heeft Loetje nog veel meer te bieden!

We spraken met Maxime van Dam, werkzaam bij Loetje. 

Wat houdt jouw functie bij Loetje in?  
Ik werk bij Loetje op het hoofdkantoor als Online Content & Social marketeer. Mijn voornaamste bezigheid is het merk Loetje (online) in alle communicatie bewaren en beheren. Zo ben ik verantwoordelijk voor alle social media pagina’s en creëer ik alle content. Daarnaast maak ik ook de menukaarten en alle andere communicatie die in de vestgingen ligt. Mijn werk is heel divers. Ik doe elke dag andere dingen en dat maakt mijn functie zo onwijs leuk!

“Loetje staat voor kwaliteit, op toplocaties en met goede service. In de toekomst zien we Loetje door heel Nederland en wie weet wel in het buitenland. Ambities als merk hebben we genoeg. Wist je dat we ook een Zalen & Events-afdeling hebben? Je kan dus ook een vergadering organiseren of een feestje. Zelfs blijven logeren is bij sommige locaties een optie! We zijn erg blij met onze trouwe Loetje-fans, zij maken ons tot wie we zijn en geven ons de mogelijkheid om zo te groeien.”

Waarbij is Drukbedrijf jullie van dienst?
Drukbedrijf levert voor ons veel verschillende producten. Maar voornamelijk menukaarten, flyers, visitekaartjes, notitieblokjes en kleurplaten. Soms andere producten zoals een banner, maar dit ligt aan het doel.

Wat we fijn vinden aan Drukbedrijf is dat er een kort lijntje gehouden kan worden. Ze reageren vaak snel. Doordat we veel spoedopdrachten hebben, is het top als er snel gehandeld kan worden.