Nedelko, klant van de maand!

Wij zijn trots op onze klanten en dat laten we graag zien.

Hans
Geplaatst door: Hans
Datum: dinsdag 28-02-2017

Wij spraken met Niels Droger (Marketing Manager) over de ambities van Nedelko.

Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, verlichting en veiligheidssystemen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België en Tsjechië, voorzien zij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Waarin onderscheid Nedelko zicht ten opzichte van de concurrentie?

Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Nedelko biedt naast productverkoop een uitgebreid dienstenpakket en oplossingen op maat. Graag zelfs! Wij zien dit als een uitdaging waarbij motivatie het sleutelwoord is. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen. Elke dag opnieuw!

"Nedelko neemt als leverancier een toppositie in binnen de (elektro)technische sector waarbij er vanuit de markt een sterke voorkeur is voor de producten en aanvullende diensten die wij bieden".


Hoe zet je Nedelko in de markt?

"Samen met een jong een creatief team leveren wij een belangrijke bijdrage aan het beeld dat de markt van Nedelko heeft. In lijn met de strategie die wij bepalen, bedenken wij tal van nuttige acties, laten we ons zien op beurzen en organiseren wij verschillende events.
We maken geen gebruik van externe bureaus en hebben onze eigen offline- en online marketingspecialisten. Dan zijn de lijnen het kortst waardoor we altijd snel kunnen schakelen”.


Waarbij is Drukbedrijf.nl jullie van dienst?

“Je kunt het zo gek niet bedenken of Drukbedrijf heeft het ons geleverd. Van een ‘simpele’ flyer, tot de complete huisstijl. Daarnaast verzorgen zij het drukken van brochures, grote prints voor gebruik op beurzen, maar bijvoorbeeld ook aluminium borden die wij gebruiken als parkeerborden of stickermateriaal voor gebruik op displays”.

Hoe bevalt de samenwerking?

"Vaak is Nedelko op zoek naar drukwerk dat nét even iets anders is dan normaal. De mensen van Drukbedrijf denken altijd goed mee als het gaat om het vinden van de juiste oplossing voor een bepaalde communicatie uiting. Vaak dragen zij ook zelf ideeën aan. Het contact hierbij is lekker informeel en je hoeft nooit lang op een passend antwoord te wachten. Hier worden we bij Nedelko blij van”!

Kantoor Nedelko