Nieuw merk bij Drukbedrijf: Stanley/Stella

Comfortabel, duurzaam en van hoge kwaliteit

Geplaatst door:
Datum: vrijdag 26-06-2020

Bij Drukbedrijf zijn we altijd op zoek naar de beste leveranciers en productielocaties. Deze zoektocht gaat samen met een voor ons actueel en belangrijk thema: duurzaamheid. Of het nu gaat om druktechnieken, papier- en materiaalsoorten. Wij kiezen steeds vaker voor duurzaamheid en nu ook in ons kledingassortiment.

Met trots kunnen wij dan ook de samenwerking met onze nieuwste kledingmerk Stanley/Stella kenbaar maken!

Over Stanley/Stella

Wanneer je Stanley/Stella in kernwoorden zou omschrijven is het: comfortabel, 100% organic cotton en kwalitatief. Sinds de lancering in 2012 is het één van de meest vooruitstrevende kledingmerken op het gebied van duurzaamheid. Al het katoen dat wordt gebruikt is van 100% biologische katoenteelt en het polyester wordt gemaakt van gerecycled polyester. Hierdoor beschikt het merk over wel vijf eco-keurmerken, waaronder GOTS en Oeko-Tex. Naast de duurzame productie wordt de kleding met veel zorg afgewerkt, waardoor de kleding lang mooi blijft. Wat betreft comfort, de stoffen worden zeer nauwkeurig geselecteerd en moeten voldoen aan hoge eisen, bijvoorbeeld zachtheid.

Perfect te bedrukken assortiment

Kleding van Stanley/Stella staat bekend om de tijdloze en eenvoudige designs. Door deze eigenschappen is de kleding zeer geschikt om te bedrukken. Bij Drukbedrijf heb je keuze uit een breed assortiment Stanley/Stella kleding. Niet alleen voor dames en heren, maar ook unisex en kindermaten! De t-shirts, polo’s, sweaters en hoodies zijn verkrijgbaar in wel 75 kleuren en op vele manieren van een print te voorzien. Naast een scherpe prijs is het uniek bij Drukbedrijf dat je de kleding al vanaf een kleine oplage kunt bestellen.

Ben je enthousiast geworden? Wij nodigen je graag uit om de collectie te komen bekijken op ons kantoor.