Servetten op maat: Meer dan alleen tafeldecoratie

Servetten met speciale afwerkingen en bijzondere eigenschappen

Joshua
Geplaatst door: Joshua
Datum: donderdag 03-08-2023

In de wereld van gastvrijheid is het creëren van onvergetelijke dinerervaringen een kunstvorm. Van heerlijke gerechten tot mooie tafelschikkingen, elk element speelt een cruciale rol bij het achterlaten van een blijvende indruk op uw gasten. Hoewel je misschien al bekend bent met ons mooie assortiment servetten gemaakt van tissue, airlaid en gerecyclede materialen, zijn we verheugd om daarnaast nog meer uitgebreide mogelijkheden te introduceren die je tafelschikking naar nieuwe hoogten zullen brengen. Deze opties staan momenteel niet op ons standaardmenu, maar zijn nu beschikbaar op offertebasis, zodat je een echt op maat gemaakte dinerervaring kunt samenstellen. Laten we ons eens verdiepen in de wereld van servetten op maat!

Servetten met foliedruk

Stel je servetten voor die versierd zijn met de schittering van foliedruk. Onze servetten met foliedruk zijn een betoverende toevoeging aan je tafelsetting en stralen elegantie uit. Deze servetten zijn verkrijgbaar in wel 31 verschillende kleuren en voegen een vleugje luxe toe aan elke gelegenheid.

De verschillende vouwstijlen

Er zijn twee manieren waarop je servetten kunt vouwen: ¼ vouw en ⅛ vouw. Over het algemeen wordt er gesproken over het opengevouwen formaat van de servet. Als je dus het formaat 330 x 330 mm ziet staan, is dit het opengevouwen formaat van de servet. Deze servet wordt nog dichtgevouwen met een ¼ of ⅛ vouw. Het dichtgevouwen formaat wordt dan bij de ¼ vouw 165 x 165 mm en bij de ⅛ vouw 82,5 x 165 mm.

Size matters

Elk detail is belangrijk bij het creëren van een onvergetelijke eetervaring. Onze opties op basis van offertes omvatten een reeks formaten die passen bij verschillende tafelopstellingen en gelegenheden. Van de kleine servetten van 170 x 170 mm tot de royale vierkante servetten van 480 x 480 mm, je hebt de vrijheid om de perfecte maat te kiezen die bij je culinaire hoogstandjes past.

Levendige kleuren voor gekleurde servetten

Fleur de aankleding van je tafels op met een kleurrijke touch. Onze gekleurde servetten bieden een spectrum aan kleuren die naadloos aansluiten bij jouw huisstijlkleuren of het thema van je evenement. Van subtiele pasteltinten tot de meest opvallende kleuren, deze servetten voegen een vleugje levendigheid toe aan elke eetervaring.

Ontdek de schoonheid van 5 PMS-kleurendruk

In ons streven naar ongeëvenaard maatwerk bieden we de magie van 5 PMS-kleurendruk. Laat je creativiteit de vrije loop en omarm een symfonie van kleuren die de identiteit van je merk of de esthetiek van je evenement weergeven. Met dit uitgebreide kleurenpalet tot je beschikking worden je servetten canvassen voor verbluffende kunstwerken en boeiende ontwerpen.

Bij Drukbedrijf geloven we in de kracht van servetten op maat om de eetervaring naar nieuwe hoogtes te tillen. Dankzij ons exclusieve aanbod op basis van offertes is het nu mogelijk om servetten met foliedruk te ontdekken. We bieden een groot aantal vouwstijlen die het oog doen verbazen, evenals diverse servetformaten die passen bij elke omgeving. Daarnaast zijn er gekleurde servetten die voor levendigheid zorgen en kun je genieten van 5 PMS-kleurendruk. Ontdek nu wat er allemaal mogelijk is en vraag hier je offerte aan!