Succes met bierviltjes!

Wees creatief met bierviltjes en haal het maximale eruit.

Joris
Geplaatst door: Joris
Datum: donderdag 29-12-2017

Informatieve of grappige teksten

Een grappig tekstje of juist meer informatie over je merk geven? Het kan beide een goed imago geven aan je café, restaurant of aan jou als leverancier. Een aantrekkelijk lettertype en ontwerp maken de gast geïnteresseerd in jouw stukje karton. 

Je eigen formaat en vorm

Viltjes kunnen worden gestanst en alle verschillende vormen en maten. Op deze manier kun je zo creatief met bierviltjes zijn als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan grappige face-masks (viltjes die je aan je neus kunt hangen). Of maak ze in de vorm van het bierglas of fles waar uit gedronken wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus leef je uit!
Gestanste bierviltjes

Bierviltjes met foto

Dank de full color mogelijkheden kunnen op viltjes ook foto's worden gedrukt. Leuk voor tijdens feesten en evenementen, zoals een bruiloft. Kies bijvoorbeeld een leuke foto van het echtpaar samen, waar je ook een hartvorm bij kunt laten maken. Ook kun je foto's op verschillende manieren verwerken in je ontwerp. Dit om bijvoorbeeld een bepaalde associatie te doen vormen met jouw merk.

Viltjesreclame, ideaal reclamemiddel!

Van simpel je logo laten drukken tot volledige winacties! Maak in het oog springende reclame door creatief met bierviltjes om te gaan. Je viltje wordt elke keer wanneer er een slok wordt genomen bekeken. Zo kun je mensen foto's laten insturen met je face masks waar ze dan een prijs mee kunnen winnen. Een investering kan zich zo dubbel en dwars terugverdienen met al die extra traffic naar je website.