Sugarcity, Klant van de maand!

Wij zijn trots op onze klanten en dat laten we graag zien!

Joris
Geplaatst door: Joris
Datum: vrijdag 28-07-2017

Sugarcity (onderdeel van Cobraspen Groep is een bekend terrein aan de rand van Amsterdam waar momenteel veel bedrijven gevestigd zijn en dat bovendien dienst doet als eventlocatie. We spraken Oscar Persoon die ons vertelde dat de oude Suikerfabriek binnenkort veel meer voor ons in petto heeft!

Sugarcity


Wat heeft Sugarcity allemaal te bieden?

Sugarcity is een veelzijdig terrein dat sinds 2000 ontwikkeld wordt door de Cobraspen Groep. Onderdeel zijn de twee beeldbepalende Suikersilo's welke in 2017 getransformeerd zijn tot luxe en moderne kantoren. Sinds 2014 is ook Sugarcity Events er gevestigd, de evenementenlocatie van nu, welke onder andere bekend is van de opnames 'The Voice of Holland'.

The Voice Sugarcity


Binnenkort vestigen onder andere een Fair Play Casino, kapper Rob Peetoom en in 2019 opent een groot Factory Outlet Centre.

Wat maakt deze locatie zo uniek?

Deze authenthieke locatie heeft een geschiedenis die uniek is voor Nederland. Door het behoud van de oude gebouwen is ook het karakter en verhaal bewaard gebleven. Elk pand dat op het terrein staat en welke nieuw leven kan worden ingeblazen, is bewaard gebleven en wordt in ere hersteld.

Wat zijn jullie plannen voor de komende 10 jaar?

Het terrein is zo veelzijdig waardoor er nog voldoende mogelijkheden zijn. Zo denken we onder andere aan een 400-kamer hotel. Bovendien is het een prachtige locatie voor het vestigen van een jachthaven. Daarnaast is er een groeiende vraag naar een supermarkt en willen we de evenementenlocatie gaan uitbreiden. Er is dus nog genoeg te doen!

Wat betekent Drukbedrijf voor jullie?

Al ons drukwerk bestellen we al 5 jaar bij Drukbedrijf. Denk aan visitekaartjes tot luxe brochures maar ook spandoeken voor op steigers van ruim 300 vierkante meter.
Daarnaast verzorgt Drukbedrijf al onze designopdrachten en huisstijlen. Ze denken mee in creatieve oplossingen omtrent onze uitstraling van de verschillende locaties. Kortom een drukker die verder gaat dan alleen drukwerk.

Steigerframe banner