Boorgaten

De gaten die worden aangebracht zodat je je drukwerk aan de muur of aan het plafond op kunt hangen


Wat zijn boorgaten?

Dit zijn simpelweg gaten in het drukwerk. Deze gaten zorgen ervoor dat jij het product op kunt bergen in een map of ringband of dat jij het product op kunt hangen aan het plafond. De gaten worden door een machine aangebracht. Bij onze producten heb je de keuze om er 2 of 4 aan te brengen. Houd er bij de opmaak rekening mee.

Hoe worden boorgaten gemaakt?

Deze worden aangebracht door letterlijk gaten in het drukwerk te boren met een grafische boormachine die hiervoor bestemd is. Het drukwerk wordt dan in de machine gelegd, waarna er een boor in komt die de gaten aanbrengt.

Waar worden boorgaten voor gebruikt?

Ze kunnen in verschillende materialen worden aangebracht. Zo kun je ze laten aanbrengen in producten die gemaakt zijn van papier en karton, zoals briefpapier en notitieblokken. Daarnaast kun je ook de gaten aan laten brengen in verschillende materialen die gebruikt worden voor reclameborden, zoals dibond, foambord en plexiglas. Verder kunnen ze ook in plafondhangers aangebracht worden, zodat er haken in kunnen om de hanger aan het plafond te hangen. Daarnaast kunnen boorgaten aangebracht worden in fotoproducten om deze aan de muur op te hangen.

Producten met boorgaten
Notitieblokken
Foto op dibond
Foambord
Foto op plexiglas