Drukbedrijf is FD Gazellen 2019

Het Financieele Dagblad heeft Drukbedrijf genomineerd voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland!

Joris
Geplaatst door: Joris
Datum: donderdag 17-10-2019

Drukbedrijf. is donderdag 17 oktober door het Financieel dagblad (FD) uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en daarmee één van de FD Gazellen 2019. Op 14 november wordt de jaarlijks terugkerende ondernemersprijs van het FD uitgereikt. “Supergaaf om met Drukbedrijf en onze mensen één van de FD Gazellen 2019 te mogen zijn”, aldus Rutger Diemel, Eigenaar van Drukbedrijf.

Alles op alles!

“Afgelopen drie jaar hebben wij een enorme groei gerealiseerd waar we supertrots op mogen zijn! Helemaal bijzonder omdat we eigenlijk nooit eerder aan deze prijs hebben meegedaan en al even onderweg zijn als bedrijf. Door ons steeds groter wordende productaanbod, vindbaarheid en focus op bijzonder relaties bouwen met klanten, hebben wij in onze concurrerende markt een mooi plekje tussen de grote jongens weten te veroveren. Alles op alles! noemen wij dat bij Drukbedrijf, niet alleen wanneer we het hebben over alles op alles bedrukken maar ook alles op alles zetten voor onze klanten.” Aldus Rutger Diemel.

Toekomstplannen

Drukbedrijf zal zich in 2020 nog steviger gaan positioneren in de (online)drukkerij markt en met een aantal innovaties komen wat drukwerk bestellen nog makkelijker gaat maken. Daarnaast zal het personeelsbestand flink worden uitgebreid om deze ambities te kunnen waarmaken, er staan dan ook een aantal interessante vacatures open. “Het ultieme doel, binnen nu en vijf jaar dé nr.1 online drukkerij van Nederland te zijn en dus ook volgend jaar weer op de lijst van snelst groeiende bedrijven te staan!” Vertelt Rutger Diemel met een knipoog.