Foto’s afdrukken op diverse materialen

5 voorbeelden van kantoor decoratie met fotoproducten

Geplaatst door:
Datum: woensdag 18-03-2020

Met fotoproducten kan je een kantoor een stuk sfeervoller maken. Je kunt foto’s afdrukken op diverse materialen. Ieder materiaal heeft zijn unieke eigenschappen. Maar hoe zorg je dat je het juiste materiaal kiest? Wij geven 5 voorbeelden van kantoor decoratie met fotoproducten. Hiermee kan jij gemakkelijk kiezen welk fotoproduct het best bij jullie kantoor past.

Foto op plexiglas afdrukken

Foto's afdrukken plexiglas


Eigenschappen foto’s afdrukken op plexiglas

Door een foto op plexiglas te bedrukken, krijg de foto extra diepte. Plexiglas lijkt op glas, maar is gemaakt van een transparant soort kunststof. De diepte ontstaat doordat de foto aan de achterkant van het plexiglas wordt gedrukt. Plexiglas is sterker, lichter en duurzamer dan glas. Daarnaast is het materiaal UV- en weerbestendig. Hierdoor kunnen foto’s op plexiglas zowel binnen als buiten opgehangen worden. Plexiglas wordt door middel van UV-printen gedrukt. Dit drukproces is kleurvast en zorgt voor intense kleuren.

Fotobehang kantoor bedrukken

Foto's afdrukken fotobehang

Eigenschappen fotobehang

Met fotobehang tover je jouw werkplek, bedrijfskantine of wachtruimte binnen no time om tot een professionele en inspirerende omgeving. Door een wand te behangen met fotobehang zorg je voor een ruimtelijk gevoel. Je kunt het behang bedrukken met jouw eigen foto of ontwerp. Fotobehang is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten, namelijk:

  • Airtex: intense kleurkracht, UV-bestendig en herbruikbaar
  • Sanotex: milieuvriendelijk, pvc-vrije coating en 100% recyclebaar
  • WalltexPro: geurloos, mat, waterafstotend en krasvast

Foto op kussen laten drukken

foto's afdrukken op kussen

Eigenschappen foto’s afdrukken op kussen

Voor sfeervolle kantoor decoratie kan je foto’s afdrukken op kussens. Laat bijvoorbeeld kussens met een logo of foto bedrukken. Een foto op kussen wordt gedrukt op Pro Cotton Percal. Dit is een extra fijn geweven stof van katoen. Je kunt ook kiezen voor een outdoor versie, deze wordt gemaakt van ProPes. Dit materiaal is 100% recyclebaar en waterafstotend. Beide materialen worden bedrukt door middel van pigmentinkt op waterbasis. Indien nodig kunnen de kussenhoezen gewassen en gestreken worden.

Foto op dibond afdrukken

Foto's afdrukken dibond


Eigenschappen foto op dibond

Wil jij foto’s van haarscherpe kwaliteit en met een stoere look aan de wand? Laat dan foto’s afdrukken op dibond. Dibond is een sterk materiaal dat uit twee lagen aluminium bestaat. Daartussen zit een zwarte kunststof laag. Dit is een stevig maar licht materiaal. Door de witte ondergrond komen kleuren van je bedrukking met een intense kleurkracht naar boven.

Foto’s afdrukken op metaal

foto's afdrukken metaal


Eigenschappen foto’s afdrukken op metaal

Laat foto’s afdrukken op metaal voor een industriële look. Foto’s op metaal hebben een waanzinnige kleurdiepte. Je kunt kiezen uit twee soorten metaal, namelijk HD metal en HD metal canvas. HD metal bestaat uit 100% massief aluminium en is 1,5 slechts millimeter dik. HD Metal Canvas is een HD Metal paneel dat na het printen wordt omgebogen tot canvas. De randen worden in een hoek van 90 graden gebogen en lopen naadloos door. De foto loopt ook door over de omgebogen randen. Beide materialen zijn geschikt voor in- en outdoor gebruik.

Op welk materiaal laat jij binnenkort foto’s afdrukken voor op kantoor? Bekijk hier alle fotoproducten.